Vergelijk objecten

Echt Welkom van start !!

Eigen regie

Eindelijk is er nu een site waarop het mogelijk is om goed toegankelijke locaties te vinden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Hoe moeilijk is het om telkens maar weer uit te zoeken waar je zelfstandig met je rolstoel of je scootmobiel naar binnen kunt. En als je binnen bent, is het dan mogelijk om ook nog naar het toilet te gaan?

 

Vaak is het helemaal niet mogelijk of heb je daar hulp voor nodig van je partner, vrienden of familie. Hoe lastig is het om dat iedere keer maar te moeten vragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Je geeft dus een stuk zelfstandigheid op, terwijl dat niet nodig is.

 

Met goede aanpassingen kun je dat vaak helemaal zelf. Er zijn alleen twee problemen.

Het ene probleem is alleen dat niet iedereen hetzelfde is en dus ook niet dezelfde aanpassingen nodig heeft. Het andere probleem is dat er geen standaard is in de mate waarin voorzieningen toegepast worden, zodat je je zelfstandig kunt redden.

 

Dus de oplossing is om het de gebruikers zelf te laten vertellen. Met foto’s erbij, zodat andere gebruikers kunnen zien of zij ook ergens goed naar binnen kunnen.

 

Aan iedereen die dit leest, help mee om de site te vullen. Steun ons en daarmee dus ook jezelf !!!