Vergelijk objecten

Disclaimer

De informatie die door Stichting Echt op Vakantie op deze website wordt gepubliceerd, is met grote zorg samengesteld. Stichting Echt op Vakantie controleert alle publicaties zeer zorgvuldig voor plaatsing, zodat de aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is.

  • Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de berichtgeving kan Stichting Echt op Vakantie helaas niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde juist, actueel of volledig is.
  • Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Stichting Echt op Vakantie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke onjuistheden op de eigen website, noch voor informatie op websites waarnaar eventueel verwezen wordt.
  • Stichting Echt op Vakantie behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of aan te passen.

Mocht u desondanks in de berichtgeving op de website van Stichting Echt op Vakantie onjuistheden tegenkomen, dan zouden wij het zeer op prijs stellen stellen als u deze wilt melden bij onze webredactie.