Vergelijk objecten

Edelsmid Juwelier Le Blanc

Edelsmid Juwelier Le Blanc

Vanuit onze ruime winkel in de Steenstraat in Boxmeer komen wij graag persoonlijk met de klant in contact voor het beste advies. De edelsmeden staan graag klaar om u te helpen bij wat u zoekt of natuurlijk bij een reparatie. We hebben een unieke collectie sieraden en horloges, die wij combineren met het maken van sieraden op maat. Door de winkel en de werkplaats te scheiden met een glazen pui, kan elke bezoeker van de winkel ons ambacht bewonderen.

Ons pand is gebouwd in 1890, maar tijdens de renovatie is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor onze klanten. De deur opening biedt ruimte genoeg om bijvoorbeeld met een scootmobiel de winkel te bezoeken. Mocht u toch wat hulp nodig hebben, er is er een bel aanwezig en helpen wij u graag!

Appartementenhotel das Grünholz, Mühlbach am Hochkönig, Oostenrijk

Appartementenhotel das Grünholz, Mühlbach am Hochkönig, Oostenrijk

Sinds dec 2018 is hotel das Grünholz omgebouwd tot Appartementenhotel. Er zijn 11 appartementen en 5 hotelkamers.

Website: https://www.gruenholz.at/       De website is nog niet helemaal up-to-date, het oude hotel staat er nog op  (maart 2019)

Er is ruim voldoende gratis parkeerplaats en de rolstoel-entree is via een hellingbaan.

Het aangepaste appartement heet Alpenglühn, is op de begane grond en heeft 2 slaapkamers  (1x 2-persoonsbed en 1 x 2 losse bedden), een zeer ruime badkamer, een ruime woonkamer.

Het restaurant is goed toegankelijk; er is een groot fraai terras op het zuiden.

Voor plattegrond zie   https://nl.bergfex.com/hochkoenig-maria-alm-dienten-muehlbach/hotel-gasthof-gruenholz/?p=objekt.11978      (De badkamer is veel groter dan op de plattegrond staat, toilet is in de badkamer)

Futureland Maasvlakte 2

Futureland Maasvlakte 2

Futureland is het informatiecentrum over de ontwikkelingen op Maasvlakte 2 in de Rotterdamse Haven. Erg interessant en leerzaam met een goed cafe, waar je een eenvoudige lunch kunt krijgen.
Er is een goed toegankelijk toilet aanwezig met opklapbare beugels. Er is ook een audio-tour waarbij je gebruik kunt maken van een ringleiding. De boot voor de rondvaart is toegankelijk met een rolstoel. De bus voor de rondrit niet.

https://www.maasvlakte2.com/nl/futureland

Deltahotel Vlaardingen

Deltahotel Vlaardingen

Dit mooie hotel / restaurant ligt aan de Nieuwe Maas in Vlaardingen, een druk bevaren route met grote schepen die de Rotterdamse haven aan doen.

 

Vanuit het restaurant en Grand Cafe, heb je een schitterend uitzicht over het water. Je kunt er goed eten.

Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen. Niet breed, maar wel in de lengte te gebruiken. Er is voldoende ruimte om voor de deur uit te stappen. Het rolstoeltoilet is op de eerste verdieping en bereikbaar via de lift. Het toilet is ruim met twee opklapbare, lange beugels.

 

http://www.deltahotel.nl/nl/index.html

T-beaune’s Huiskamer

T-beaune’s Huiskamer

Een gezellig en sfeervol restaurant, dat goed toegankelijk is. Je kunt heel goed eten voor een betaalbare prijs. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je echt welkom daar. Een echt huiskamergevoel dus.

 

Een goed toegankelijk toilet is aanwezig net als veel invalidenparkeerplaatsen. Naast het restaurant ligt een mooi park, waar je kunt wandelen. Kleine kinderen kunnen gebruik maken van de speeltoestellen.

 

http://huiskamer.t-beaune.nl/

Pannenkoekenhuis Oude Maas

Pannenkoekenhuis Oude Maas

Een gezellig pannenkoekenhuis aan de Oude Maas in Barendrecht, waar je lekker kunt eten aan het water. Goede kwaliteit pannenkoeken en andere lunchgerechten. De gastheren en -dames zijn erg vriendelijk.

 

Na het eten kun je nog lekker gaan wandelen in het natuurgebied aan de Maas. De paden zijn allemaal geasfalteerd. Er is een mooie kinderspeeltuin aanwezig.

 

Het restaurant is goed toegankelijk met een goed toegankelijk toilet. Tevens is een oplaadpunt voor elektrische fietsen of scootmobielen beschikbaar.

Voldoende invalidenparkeerplaatsen zijn beschikbaar.

 

http://pannenkoekenhuisoudemaas.nl/

Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Ontspan in een ruime romantische villa aan de Stompaardse Plas in Sland, Zuidland in het streekdialect wordt uitgesproken. Het park bestaat uit vier schiereilanden, waardoor alle villa’s direct aan het water liggen. De ruime kavels en veranda’s bij het water nodigen uit tot het lezen van een mooi boek en het drinken van een goed glas wijn. Lekker uit eten? Het pannenkoekenhuis bij het park verzorgt een heerlijk avondmaal én volop gezelligheid.

Vlakbij Rotterdam, midden in de natuur; dat is Zuytland Buiten! Het park wordt omringd door een prachtig recreatiegebied waar u naar hartenlust kunt watersporten, vissen, wandelen en fietsen. Ontdek ook de authentieke Oudhollandse dorpjes Heenvliet en Geervliet, de historische vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis, de gezellige badplaatsen Ouddorp en Oostvoorne óf het sfeervolle Oud-Beijerland. Toch meer zin in een citytrip? Wereldstad Rotterdam herbergt een keur aan musea en attracties. Het historische schip SS Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Euromast en een boottocht met Spido zijn enkele aanraders. U leest het: gastvrij Zuytland Buiten is de perfecte uitvalsbasis voor een fotoboek vol belevenissen.